Lite fest

Har bakat lite idag, nog finns det snacks så det räcker, men jag fick sånt bakeri-il idag.

Fina klänningen förresten, killen köpte den som belöning när jag vann vår förra
utmaning :)

känns bra!

Nu är jag halvvägs genom denna magutmaning, och det känns ruskigt bra.
Jag är i Piteå hos killen under min semester, men jag får ihop mitt träningsschema och kosten bra ändå, vilket jag blir nöjd över.

Han sover längre än mig, så oftast hinner jag med dagens träning innan han vaknar. Idag gick jag elva kilometer, från Bergsviken till Öjebyn och tillbaka, ländryggen protesterade på tillbakavägen, men jag stannade några ögonblick och sträckte ut den.

Jag bevisar för mig själv att det går att hålla sig till sitt sunda leverne trots sommar, sol och kärlek.

Häromdagen när killen jobbade natt satt jag och svärmor och mumsade på kex, ost och en aning fikonmarmelad. Lyx!


Tappad

Nu har jag min söta kille hos mig, äntligen! Det är rätt bra med distansförhållanden, man får längta ihjäl sig efter varandra. Men å andra sidan blir man tvungen att längta ihjäl sig...

Matbiten av programmet går bra än så länge. Av någon anledning har min aptit blivit nedsatt, så just nu tvingar jag i mig mat. Det blev så illa att jag igår tränade bort ca 700 kalorier, och sedan fick jag bara i mig drygt 900 kalorier... Illa, illa.

Jag har tydligen en dold anorektiker i mig, för i hemlighet blev jag nöjd med att gå plus/minus noll i kaloribalans. Jaja, alla har väl nåt problem med maten...

Vilodag idag, försöker kompensera gårdagens dåliga matintag med näringsrika små mål idag... Sötgubben bjöd på matig sallad till middag, med kyckling, bacon, fetaost och annat gott :)1 timmeI övrigt har vi det lugnt och trevligt på jobbet, snackar foglossning, sommarstugor, skatungar och annan skit. Lockas av kollegornas mabdelskorpor och äppelkakor...

Magfokus

De senaste 6 veckorna har jag ägnat åt att träna ganska intensivt.
Följde ett program från iform eller måbra, jag kommer faktiskt inte ihåg vilket... I alla fall så ökade jag gradvis tyngd och intensitet efter 3 veckor och det har gått bra.
Vanligtvis tycker jag att jag är ganska vältränad och hyggligt stark, men efter första passet svettades jag som en ugnsbakad gris, flåsade som en KOL-människa och hade en sådan OHYGGLIG träningsvärk i benen att jag inte ville röra mig i en meter dagen efter.
 
Men jag rörde mig en meter, fler till och med, och tränade gjorde jag dagen efter. TRIUMF! Titta vad jag kan!
6 dagar i veckan tränade jag, och var jag tvungen att missa ett pass tog jag ett dubbelpass.
 
Jag började till och med att jogga i intervaller.
Och fick ny träningsvärk för varje vecka, det var riktigt roligt :D
 
Tyvärr tog jag aldrig några före/efterbilder eller sparade mått. Men min kille tycker att rumpan kändes fastare, och en klänning passade bättre än innan. Så nåt resultat blev det ju.
 
 
Nu ska jag ge mig på 6 veckor igen.
Ett magprogram från iForm, jag tänkte försöka fokusera på en kroppsdel i taget men jag tror att jag kommer blanda in andra övningar också.
Vecka 1 börjar idag med konditionspass, mjukstart med en timmes promenad i 6,5km/h.
 
 
Idag har jag:
*En vikt på 74,2kg, jag trivs faktiskt väldigt bra med min kropp, så egentligen behöver jag inte gå ner, utan att forma kroppen istället, ersätta lite fladder på kroppen med muskler.
*Midjemått på 83cm, där hoppas jag skala av en del.
*Fettprocent på 24,2
*Muskelprocent 33,2
 
Jag funderar på om jag ska väga och mäta en gång i veckan, eller låta det vara tills programmet är klart. Jag tror jag blir mer sporrad till en gång i veckan...
 
Och här kommer mina förebilder. Jag är nyvaken. Och väldigt kobent.
 
Jag gjorde en stor bukplastik i november 2012, han gjorde ingen fettsugning, men jag tror jag ska övertala honom att fixa till mig mer när jag ska på återbesök. En rejäl fettkudde lämnade han på höger nedom naveln, vilket är väldigt irriterande, plus att jag har små kuddhörn på vardera sida höften när ärret slutar, mest synligt på höger...
Vidare kan ni gärna ignorera mitt gäddhäng, jag arbetar på det...
I övrigt är jag rätt nöjd med mig själv, tycker inte att jag är tjock direkt, men det fett jag har kan gärna omfördela sig.
 
 
 

Mitt i ett eventyr

En sjuksköterskas vardagsblogg

RSS 2.0